klik voor opening en aanwezigheid

Media

  • Het vakblad Visus publiceerde een artikel van de hand van Rob Groenink. Klik hier als u het artikel wilt lezen.
  • In het optiekvakblad Oculus verscheen een artikel over Rob Groenink en zijn werk. Klik hier om het (PDF) bestand te openen.
  • Het populaire kinderprogramma Jetix TV zond een opname uit, die is gemaakt in de praktijk van Rob Groenink.Het populaire kinderprogramma Jetix TV, met Kim-Lian van der Mey, zond een opname uit die is gemaakt in de praktijk van Rob Groenink.

  • Op 10 november 2006 verscheen in Kidstuf op “Ouder on-line” een artikel van Justine Pardoen.

    Het artikel is voor alle ouders met een kind dat moeilijk leert lezen om een of andere reden, of dat moeite heeft met klokkijken, of met schoolwerk in het algemeen, moet weten dat er een nieuwe screenings-methode beschikbaar is om na te gaan hoe deze kinderen geholpen kunnen worden. Klik hier voor dit artikel.

  • Een publicatie van het Freudenthal Instituut (Universiteit Utrecht – Faculteit Wiskunde & Informatica).

Door Olly Satoer en Rob Groenink.

Klik hier om deze publicatie te zien (5,250 MB). Om dit bestand te kunnen bekijken is het programma Acrobat Reader vereist. Om dat programma gratis te downloaden en te installeren, klik hier.

  • Rob Groenink in het nieuws bij RTV Noord-Hollland over dyslexie en Fixatie disparatie.

Wanneer u de uitzending heeft gemist of nog een keer wilt zien, kunt u via onze website het nieuws programma als nog bekijken.

  • CVS (chronisch vermoeidheids-syndroom) en ME

Petra Cremers schreef een artikel over ME/CVS. Zij legt uit hoe Rob Groenink aandacht schenkt aan Fixatie disparatie bij ME/CVS patiënten. Klik hier voor dit artikel.

Klik hier voor het artikel dat op 13 juni 2003 in het Algemeen Dagblad verscheen

Klik hier voor het artikel dat in “Kidstuf” juni 2005 en in februari 2006 in de “Ouders Online” verscheen