klik voor opening en aanwezigheid

Kwaliteitswaarborg


Groenink functionele optometrie praktijk heeft al meer dan een eeuw een enorme ervaring opgedaan in het maken van brillen, contactlenzen, oogmeting en visuele training. Die specialiteiten en kennis zijn van vader op zoon doorgegeven. Daardoor hebben wij de kennis en ervaring om u makkelijk en rustig te laten zien. Alleen hierdoor kunt u optimaal presteren, leren en genieten. We zeggen ook wel, ervaring door zien.

Door er voor te zorgen dat onze kennis up-to-date blijft, bent u altijd verzekerd dat u de allernieuwste ontwikkelingen bij ons vindt.

Wij gaan voor u naar congressen in het binnen- en buitenland. De nieuwe opgedane kennis wordt voor u gecombineerd met de jarenlange ervaring die we in het verleden hebben opgedaan. Hierdoor zijn wij in staat, u en uw kind te begeleiden en instrueren bij het dragen van alle vormen van optische correctiemiddelen en visuele training voor nu en in de toekomst.

Werkgroep Binoculair Zien

Deze werkgroep bestaat uit een groep enthousiaste optometristen die samen met de Optometristen Vereniging Nederland en de Faculteit Gezondheidszorg te Utrecht de werkgroep Binoculair Zien hebben opgericht.

Het doel is om geïnteresseerde vierdejaars studenten van de HBO opleiding optometrie, de kans te geven om zich tijdens de profileringstage binoculair zien, zich verder te kunnen verdiepen in:

Asthenope klachten, prismacorrecties, convergentie insufficiëntie, accommodatie problemen, fixatie disparatie, vision therapie, amblyopie en screening.

De student krijgt de kans om bij zeer gespecialiseerde collega’s in de praktijk mee te kijken en ervaring op te doen. Wanneer er een student(e) bij ons in de praktijk werkzaam is, zullen wij u dat melden.

Mocht het voor u, om wat voor reden dan ook, bezwaarlijk zijn dat deze student bij het onderzoek aanwezig is, dan kunt u dit voor het begin van het onderzoek aan ons doorgeven.

Stagebegeleider, Rob Groenink

Hoe is onze kwaliteit gewaarborgd?

Klik hier voor de volledige garantiebepalingen

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties. (Klik op de logo’s voor meer informatie.)